Levering & Verzending - All About Hout

Levering & Verzending - All About Hout

Ga naar de inhoud

Levering & Verzending

Levertijd
Alle producten van All About Hout worden met liefde gemaakt en de levertijd is afhankelijk van persoonlijke wensen. Wij streven ernaar om producten binnen 5-7 werkdagen aan u te leveren. Mocht u een product binnen een bepaalde tijd willen ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier hieronder of stuur een mail naar michellewitte@allabouthout.nl.

Gepersonaliseerde producten met een eigen ontwerp hebben een andere levertijd. Pas op het moment dat het ontwerp van het prodcut door u is goedgekeurd, gaan de 5-7 werkdagen in. Houd hier rekening mee tijdens bestellen.

Verzending
Aan de hand van het gewicht en de grootte van uw product(en) wordt de verzendkosten voor uw berekend. De kosten hiervan is te zien in de tabel. Pakketten worden zowel in Nederlands als België verzonden; let op dat u hiervoor de juiste verzending kiest.

Uw bestelling wordt binnen Nederland altijd met een track & trace code verzonden. Bestellingen die door de brievenbus passen, worden als brievenbuspakketje verzonden (€4,50) en bestellingen die niet meer door de brievenbus passen of te zwaar zijn worden als pakket verzonden (€7,00).

Bestellingen naar België kunnen mét (€13,50) of zonder (€8,00) track & trace code verzonden worden. Let op: zonder track & trace code is op eigen verantwoordelijkheid en kan maar tot 2 kg. Mocht het gewicht te hoog zijn, wordt er contact met u opgenomen.
Terug naar de inhoud