Onderwijs - All About Hout

Ga naar de inhoud

Onderwijs

Naast het maken van houten items ben ik ook nog juf. Hoe leuk is het als dit gecombineerd kan worden! Samen met mijn collega juf Joyce (bekend van facebook) ontwikkelen we materialen die in het onderwijs gebruikt kunnen worden. Blijf ons volgen, want er komt snel meer!
Houten kerstbomen voor teldopjes
Onderwijs
Dit pakket is in samenwerking met juf Joyce en bestaat standaard uit 2 houten kerstbomen en 68 opdrachtkaarten die via de mail aangeleverd worden.
- 24 patroonkaarten
-8 telkaarten met dobbelsteenbeelden
-36 telkaarten met getallen t/m 16.
Er zit een verschillende moeilijkheidsgraad in die met sterren in aageven.

Let op: de teldopjes worden niet meegeleverd! De meeste klassen zijn hier zelf van voorzien. Je hebt voor deze opdrachten de kleuren rood, geel, blauw, oranje, paars en roze nodig.
9.95 €(incl. BTW)
Toevoegen
Loose parts - cirkels 2 cm ø - OP=OP
Onderwijs
Één set bestaat uit 40 gram cirkels (±80 cirkels). De verzendkosten zijn bij deze actie inbegrepen, dus kies bij het bestellen voor 'ophalen' zodat er geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. (Besteld u ook nog andere artikelen? Dan graag de juiste verzendoptie kiezen.)
Leuk om bijvoorbeeld in de ecoline te leggen en een magneet erachter te doen. (zie foto 2)
Beschikbaarheid: 5
3.50 €(incl. BTW)
Toevoegen
Memory - getal & vingerbeeld
Onderwijs
Memory blijft een onwijs leuk spelletje! Deze memory bestaat uit 24 schijven met daarop de getallen 0 t/m 10 en de bijbehorende vingerbeelden. Daarnaast zit de memory in een mooi bewaarzakje.
17.50 €(incl. BTW)
Toevoegen
Volg ons op social media
en blijf op de hoogte!
KVK 78210070
BTW NL003302791B22
Contactformulier
Terug naar de inhoud